apple-predstavyt-novi-iphone-10-veresnia

Apple представить нові iPhone 10 вересня

 • 20383 переглядiв

Apple планує презентувати нові iPhone, годинники та AirPods 10 вересня. Очікується, що iPhone 16 матимуть інструменти штучного інтелекту, а продажі розпочнуться 20 вересня.

Щорічна осіння презентація продукції Apple пройде 10 вересня, а продажі розпочнуться 20-го числа, повідомляє Bloomberg з посиланням на джерела, передає УНН.

Деталі

За даними видання, цього дня компанія представить новітні iPhone, годинники та AirPods. Офіційно терміни ще не оголошено.

Випуск iPhone 16 має дуже важливе значення для компанії, пише агентство, у якої останнім часом "мляво" йдуть продажі смартфонів та інших пристроїв. Очікується, що у четвертому кварталі року продажі зростуть приблизно на 5% порівняно з 2023-м.

Однак більшу частину продажів прогнозують на наступний за ним квартал, який співпадає зі святковим сезоном. У цей час, очікують у компанії, виторг зросте на 7%.

Імовірно, iPhone 16 з'явиться у продажу 20 вересня. Вони матимуть набір інструментів штучного інтелекту під назвою Apple Intelligence. Загалом телефони не сильно відрізнятимуться від минулорічних моделей.

Великі зміни торкнуться годинника, навушників та персональних комп'ютерів: Apple Watch Series 10 будуть тоншими, але будуть оснащені великими екранами, на середніх в лінійці AirPods вперше з'явиться шумозаглушення, крім того, компанія планує почати перехід своїх Mac на процесори M4 цього року.

undefinedundefined

Лілія Подоляк

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Apple представить нові iPhone 10 вересня

     • 20383 переглядiв

    Маск: затримання Дурова - "реклама" свободи слова в США

     • 76168 переглядiв