18-ta-profesiyna-peremoga-denis-berinchik-vidstoyav-titul-wbo-international

18-та професійна перемога: Денис Берінчик відстояв титул WBO International

 • 954644 переглядiв

КИЇВ. 27 серпня. УНН. Увосьме Денис Берінчик захистив титул чемпіона WBO International у легкій вазі. Український боксер переміг шведа Ентоні Їгіта. Про це пише Суспільне Спорт, передає УНН.

На початку поєдинку Берінчик почав пробиватися через захист шведського супротивника в третьому раунді. Проте перша третина поєдинку пройшла без значного прориву з боксу суперників.

Боротьба загострилася на середині поєдинку. Кілька джебів пройшла в Дениса у шостому раунді, також обмін ударами суперники влаштували в сьомому.

Кілька влучних ударів пройшли в Берінчика у восьмому раунді. За щільної боротьби чинний чемпіон продовжував насувати на суперника й задавати темп поєдинку.

Відкритий бій пішов у заключному, 12-му раунді, який суперники довели до кінця.

Переможця відтак визначали судді. 117-111, 115-113, 116-112 — одностайну перемогу віддали Берінчику, який залишається чемпіоном WBO.

Доповнення

Берінчик залишається непереможеним у професійному боксі — 18 перемог у 18 поєдинках.

Українець вже третій раз поспіль здобуває перемогу одностайним суддівським вердиктом. 

Станом на серпень 2024 року Берінчик посідає четверту сходинку в рейтингу легкої ваги від WBO. У топ-5 претендентів перебувають одразу двоє українців: ексчемпіон світу Василь Ломаченко — другий.

Нагадаємо

Український боксер Олександр Усик вдруге відстояв звання об'єднаного чемпіона світу з боксу в надважкій вазі. Він здолав британця Даніеля Дюбуа першим нокаутом.

Українські Національні Новини

Спорт

    Популярні

    Новини по темі

    Відстояв чемпіонські титули: Усик переміг Дюбуа нокаутом

     • 1819645 переглядiв