15-bpla-heidrun-vid-lehendy-zorianykh-viin-marka-hemilla-prybuly-v-ukrainu

15 БПЛА Heidrun від легенди "Зоряних війн" Марка Гемілла прибули в Україну

 • 66286 переглядiв

15 безпілотників RQ-35 Heidrun від Марка Гемілла із "Зоряних війн" доставлені в Україну. Безпілотники, які фінансуються кампанією, очолюваною Хеміллом та UNITED24, допоможуть розпізнавати ворожі позиції без ризику для життя і здоров'я.

15 розвідувальних дронів RQ-35 Heidrun від легенди "Зоряних війн" та амбасадора UNITED24 Марка Гемілла прибули в Україну. Про це повідомив віцепрем’єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій - міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров, передає УНН.

15 розвідувальних дронів RQ-35 Heidrun від легенди "Зоряних війн" та амбасадора UNITED24 Марка Гемілла вже в Україні! … Завдяки їм українські захисники розвідуватимуть позиції ворогів, не наражаючи себе на небезпеку. … Дякуємо Марку за постійну підтримку України та її захисників. Світло переможе.

– написав Федоров під відео.

Деталі

Федоров розповів, що збір на ці дрони провели рік тому, зібравши при цьому $1 517 205 на 15 сучасних й ефективних безпілотників. Це був один із наймасштабніших зборів Марка Гемілл та UNITED24.

Міністр зазначив. що нові безпілотники данського виробництва. Та наголосив, що ці дрони одні з найкращих серед свого класу.

Надійна радіосистема RQ-35 Heidrun здатна протистояти російському РЕБу.

Дальність польоту — 25 кілометрів.

Тетяна Салганік

Війна

    Популярні

    Новини по темі