12-osib-zvilneno-z-trudovogo-rabstva-v-odeskiy-oblasti

12 осіб звільнено з трудового рабства в Одеській області

 • 10570 переглядiв

КИЇВ. 9 листопада. УНН. 12 осіб звільнено з трудового рабства внаслідок припинення діяльності злочинної групи, яка діяла у Білгород-Дністровському районі Одеської області, передає УНН з посиланням на пресслужбу регіональної поліції.

Деталі

Як повідомили в поліції, троє учасників групи підшукували на залізничному вокзалі Одеси бездомних і безробітних громадян, яким пропонували роботу з вирощування сільгосппродукції за 7-12 тис. грн на місяць, а також безкоштовне житло і харчування.

Завербованих відвозили в селище Старокозаче Білгород-Дністровського району, розселяли в бараках і змушували працювати по 16 годин на день за їжу сумнівної якості та алкогольні напої. Їм не дозволяли залишати територію фермерського господарства, змушували в призначений час виходити на роботу в полі, а в разі непокори застосовували фізичне насильство.

Дії "рабовласників" кваліфікували за ч.2 ст. 146 КК (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини). Їм загрожує покарання у вигляді обмеження або позбавлення волі строком до п'яти років.

Українські Національні Новини

УНН-Одеса

    Популярні

    Новини по темі

    12 осіб звільнено з трудового рабства в Одеській області

     • 10570 переглядiв

    На Прикарпатті зафіксували землетрус

     • 18130 переглядiв