110-boiovykh-zitknen-na-fronti-naihariachishe-na-pokrovskomu-napriamku

110 бойових зіткнень на фронті, найгарячіше на Покровському напрямку

 • 25108 переглядiв

За добу відбулося 110 бойових зіткнень, найбільше на Покровському напрямку - 33 бої. ЗСУ відбили більшість атак, знищивши значну кількість техніки та живої сили противника.

Від початку цієї доби на фронті відбулося 110 бойових зіткнень, найгарячіша ситуація залишається на покровському напрямку, повідомляється у зведенні Генштабу ЗСУ на 22.00 неділі, 18 серпня, передає УНН.

Деталі

Так, на покровському напрямку, від початку цієї доби, точилися 33 бої в районах населених пунктів Гродівка, Воздвиженка, Зелене Поле, Калинове, Миролюбівка, Миколаївка, Новогродівка, Пташине, Заповітне і Михайлівка. "Сили оборони відбили 24 атаки, дев'ять - ще тривають", - підкреслили в Генштабі.

Зазначається, що сьогодні на цьому напрямку було знешкоджено 231 окупанта. Знищено танк, дві артилерійські системи, 120-мм міномет, чотири БпЛА та дев'ять одиниць автотранспорту. До того ж, пошкоджено МТ-ЛБ, дві артилерійські системи, 120-мм міномет і п'ять авто.

На торецькому напрямку росіяни 19 разів атакували українські війська біля Діліївки, Залізного, Нелипівки та Торецька. "Шістнадцять наступів зупинено, три штурми досі тривають. Ситуація під контролем наших військ", - сказано у вечірньому зведенні.

За уточненою інформацією, на харківському напрямку відбулося три бойові зіткнення неподалік Вовчанська та Липців. Дві атаки противника тривають.

На куп'янському напрямку ворог 16 разів атакував оборонні рубежі наших воїнів, зокрема, біля Синьківки, Глушківки, Колесниківки та Стельмахівки. Як повідомляє Генштаб, дванадцять боїв завершено, чотири - тривають.

На лиманському напрямку протягом дня відбулося 15 бойових зіткнень. Російські загарбники здійснили штурмові дії поблизу Греківки, Невського, Макіївки, Торського та Тернів. Станом на 22.00 неділі тривають дві атаки.

На північному напрямку українські захисники відбили ворожий штурм у районі Верхньокам'янського.На краматорському напрямку точилося 10 боїв неподалік Григорівки, Калинівки, Часового Яру, Предтечиного та Кліщіївки. На цей час - без бойових зіткнень.

На курахівському напрямку ворог шість разів атакував наші позиції поблизу Парасковіївки, Красногорівки та Костянтинівки. У результаті бойових зіткнень - зазнав поразки.

На времівському напрямку противник здійснив чотири наступальні дії в бік Вугледара, Роздольного та Водяного. Один бій досі триває.

На придніпровському напрямку ворог не мав успіху, тричі атакуючи оборонні рубежі наших підрозділів.

На інших напрямках - без змін.

Ще плюс 1170 окупантів і 7 танків: Генштаб оновив дані про втрати ворога18.08.24, 07:59

Популярні

Новини по темі

Росія обстріляла 13 громад Сумщини: 222 вибухи, є жертви

 • 23770 переглядiв

Путін прибув до Азербайджану з дводенним візитом

 • 39096 переглядiв