Запізнився на захід: командир 128-ї бригади ЗСУ приїхав після атаки рф - ЗМІ

Запізнився на захід: командир 128-ї бригади ЗСУ приїхав після атаки рф - ЗМІ

Київ  •  УНН

6 листопада 2023, 12:32  •  178791 перегляди

КИЇВ. 6 листопада. УНН. Командир 128 окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади, Дмитро Лисюк, приїхав на місце урочистостей до дня «Ракетних військ і артилерії» вже після того, як росія вдарила по скупченню бійців. Про це повідомляє Суспільне із посиланням на джерело у 128 ОГШБ, інформує УНН.

Деталі

За даними Суспільного, Дмитро Лисюк прибув після атаки росії по скупченню бійців.

Ударів було два: одна ракета поцілила у будівлю позаду місця збору військових, друга — по скупченню особового складу на вулиці.

За інформацією джерела Суспільного, наразі Лисюк продовжує виконувати свої обов’язки командира ОГШБ.

Лисюк в коментарі Суспільного на питання, хто ініціював нагородження, відповів, що «це інформація з обмеженим доступом».

Доповнення

У 128-й окремій гірсько-штурмовій Закарпатській бригаді підтвердили загибель 19 військових внаслідок ракетного удару армії рф під час урочистостей на Запорізькому напрямку 3 листопада.

Працівники Державного бюро розслідувань зареєстрували кримінальне провадження за фактом загибелі військових та мирних жителів внаслідок ракетного удару армії рф під час урочистостей на Запорізькому напрямку 3 листопада. Також ініційовано службове розслідування дій військових посадовців.