В Україну з робочим візитом приїхав голова МЗС Хорватії: в Гостомелі передав обладнання для дитячих садків

В Україну з робочим візитом приїхав голова МЗС Хорватії: в Гостомелі передав обладнання для дитячих садків

Київ  •  УНН

31 липня 2023, 08:48  •  319848 перегляди

КИЇВ. 31 липня. УНН. Міністр закордонних справ Хорватії Гордан Грлич-Радман у понеділок з робочим візитом приїхав в Україну. Свій візит в Україну він розпочав із поїздки до постраждалого від російської війни міста Гостомель Київській області. Про це міністр написав у Twitter, повідомляє УНН.

Цитата

"Почав свій візит до України у Гостомелі. У партнерстві з ЮНІСЕФ хорватський уряд закупив 50 генераторів для шкіл і лікарень у всій країні, включно з дитячим садком "Веселка", – написав голова МЗС Хорватії.

За його словами, вкрай важливо забезпечити безперебійну роботу ключових установ та закладів для забезпечення дітей базовими потребами та послугами.

Started my visit to #Ukraine in #Hostomel. In partnership with @UNICEFHrvatska, @VladaRH procured 50 generators for schools and hospitals across the country, including the #Veselka kindergarten. pic.twitter.com/DZHfobBvLO

— Gordan Grlić Radman (@grlicradman) July 31, 2023

Нагадаємо

Хорватія пропонує свою залізницю та порти для вивезення українського зерна альтернативними маршрутами у зв’язку із зривом росією Чорноморської зернової ініціативи.