На Таврійському напрямку Сили оборони дуже впевнено тримають оборону - Шершень

На Таврійському напрямку Сили оборони дуже впевнено тримають оборону - Шершень

Київ  •  УНН

9 липня 2023, 10:02  •  421459 перегляди

КИЇВ. 9 липня. УНН. Сили оборони на Таврійському напрямку дуже впевнено тримають оборону. Українські військові продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському та Бердянському напрямках, закріплюються на досягнутих рубежах. Про це повідомив речник об’єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку Валерій Шершень в ефірі телемарафону, передає кореспондент УНН.

Цитата

«Ми тримаємо оборону дуже впевнено й професійно. Російські окупаційні війська зосереджують основні зусилля на Авдіївському та Мар'їнському напрямках. Протягом доби тут відбулося 24 бойових зіткнень, тривають важкі бої, ситуація контрольована й стабільна», - розповів Шершень.

За його словами, окрім того, в цілому ворог здійснив 578 обстрілів українських позицій.

«Водночас Сили оборони Таврійського напрямку продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському та Бердянському напрямках, закріплюються на досягнутих рубежах, здійснюють розмінування, заходи контрбатарейної боротьби. На Авдіївському напрямку ворог вів безуспішні наступальні дії в районах Новокалинове, Степове, Первомайське та Невельське», - сказав Шершень.

Доповнення

На Таврійському напрямку за останню добу втрати росіян вбитими та пораненими склали більше двох рот.