Влада Одещини відібрала котельню у комерсантів, які мучили холодом майже дві тисячі людей

Влада Одещини відібрала котельню у комерсантів, які мучили холодом майже дві тисячі людей

Київ  •  УНН

7 грудня 2023, 13:05  •  31773 перегляди

Read in English

Влада Одеси взяла під контроль котельню після дворічного конфлікту, через який майже 2000 людей залишилися без тепла. 7 грудня голова Одеської обласної військової адміністрації підписав відповідний наказ.

Два роки близько двох тисяч одеситів через конфлікт власника котельні та ОСББ були без тепла. Втім сьогодні, 7 грудня, очільник Одеської ОВА Олег Кіпер спільно з військовим командуванням підписав наказ, завдяки якому місто зможе взяти під управління котельню, яка відповідає за теплопостачання будинку. Про це Кіпер повідомив у своєму tg-каналі,  передає УНН.

Теплу в одеському ЖК "Ізумруд" - бути. Два роки близько двох тисяч одеситів через конфлікт власника котельні та ОСББ були без тепла. Символічно, що саме в День місцевого самоврядування маємо втішні плоди спільної праці. Підписав спільно з військовим командуванням наказ, завдяки якому місто зможе взяти під управління котельню, яка відповідає за теплопостачання будинку

- повідомив він.

Кіпер додав, що представники міської влади, у свою чергу, провели перемовини з банком про передачу в управління мерії на зимовий період цього року котли і все, що необхідно, аби працювала котельня.

"У свою чергу, депутати міськради сьогодні проголосували за виділення коштів на врегулювання цієї ситуації. Будемо слідкувати за подальшою ситуацією", - повідомив очільник ОВА.