У рф на швидку готують дві бригади, щоб перекрити масштабні втрати в Україні

У рф на швидку готують дві бригади, щоб перекрити масштабні втрати в Україні

Київ  •  УНН

14 лютого 2023, 18:14  •  730827 перегляди

КИЇВ. 14 лютого. УНН. У рф в одному з навчальних центрів готують орієнтовно до двох бригад військовослужбовців окупаційних військ, щоб компенсувати масштабні втрати на війні, передає УНН із посиланням на зведення Генштабу.

Цитата

"З метою компенсування масштабних військових втрат росіян у ході ведення бойових дій, на території полігону Кадамовський російської федерації, в навчальному центрі проходять підготовку орієнтовно до двох бригад військовослужбовців російських окупаційних військ, з числа мобілізованих та "добровольців". Основна частина російських військовослужбовців проходить тритижневий курс підготовки. Окремі групи проходять двотижневий курс", - йдеться у повідомленні.

Як повідомили у Генштабі, у результаті, відзначається низький рівень готовності до виконання завдань. З початку цього року, на території полігону підготовка рекрутів ПВК “вагнер” не проводилась. Інструктори навчального центру залучаються до підготовки безпосередньо у районі ведення бойових дій.

Нагадаємо

Втрати російських окупантів з початку повномасштабного вторгнення рф в Україну сягнули вже близько 139 080 осіб, 3 286 танків та сотень одиниць військової техніки.