На Таврійському напрямку Сили оборони продовжують успішне просування

На Таврійському напрямку Сили оборони продовжують успішне просування

Київ  •  УНН

6 липня 2023, 10:26  •  388884 перегляди

КИЇВ. 6 липня. УНН. На Таврійському напрямку триває успішне просування Сил оборони вперед. Втрати окупантів за добу склали понад три роти у живій силі та 47 одиниць техніки. Про це повідомив командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" бригадний генерал Олександр Тарнавський, пише УНН.

Цитата

"На Таврійському напрямку триває просування Сил оборони вперед і звільнення наших територій. Воїни мають успіхи», - написав Тарнавський у Telegram.

Деталі

За його словами, артилерійські підрозділи Сил оборони таврійського напрямку впродовж доби виконали 1293 вогневих завдання.

"За останню добу втрати ворога вбитими та пораненими склали більше трьох рот. Знищено 47 одиниць військової техніки противника", - повідомив Тарнавський.

Він повідомив, що зокрема, знищено 6 танків, 3 ББМ, 4 гармати Д-30, гармата 2С5 “Гіацинт-С”, 4 БПЛА “Zala”, БПЛА “Supercam”, 2 самохідні артилерійські установки “Акація”, гаубиця “Мста-С”, комплекс далекого візуального спостереження “Муром-М”, зенітний ракетний комплекс “Бук”, РЛС “Зоопарк”, 2 станції РЕБ та автомобільна техніка.

«Також було знищено 5 складів боєприпасів ворога», - додав він.

Доповнення

За словами Тарнавського, для російського війська пріоритетним є знищення якомога більше західної техніки. росіяни спеціально ціляться саме в неї. Українські війська стикаються з «великими мінними полями» на тимчасово окупованій росією території.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сили оборони вибивають ворога з позицій на Таврійському напрямку - Тарнавський