МХП Косюка наростив виробництво курятини
Київ • УНН
КИЇВ. 20 жовтня. УНН. Агрохолдинг МХП Юрія Косюка збільшив обсяги виробництва курятини. Про це свідчать операційні результати діяльності компанії за IІІ квартал 2021 року, передає УНН.
Цифри
Повідомляється, що в цей період вироблено 194,1 тисяч тонн курятини, що на 7% більше за аналогічний період минулого року.
З початку року МХП виробив загалом 551,8 тисяч тонн курятини проти 541,6 тисяч тонн минулого року.
Довідка
МХП — провідний виробник і експортер курячого м’яса в Україні з найбільшою часткою ринку і високою впізнаваністю бренду своїх продуктів (“Наша Ряба”). МХП контролює всі етапи виробництва м’яса птиці від вирощування зернових, виробництва комбікормів до інкубації яєць, вирощування бройлерного поголів’я, переробки, збуту, розподілу і продажу м’яса птиці (в тому числі через франчайзингові точки МХП). МХП використовує власні рефрижератори для доставки своєї продукції, що знижує загальні транспортні витрати і час доставки. З 15 травня 2008 року акції МХП котируються на Лондонській фондовій біржі під стікером MHPC.