МХП Косюка наростив виробництво курятини

МХП Косюка наростив виробництво курятини

Київ  •  УНН

 • 16815 перегляди

КИЇВ. 20 жовтня. УНН. Агрохолдинг МХП Юрія Косюка збільшив обсяги виробництва курятини. Про це свідчать операційні результати діяльності компанії за IІІ квартал 2021 року, передає УНН.

Цифри

Повідомляється, що в цей період вироблено 194,1 тисяч тонн курятини, що на 7% більше за аналогічний період минулого року.

З початку року МХП виробив загалом 551,8 тисяч тонн курятини проти 541,6 тисяч тонн минулого року.

Довідка

МХП — провідний виробник і експортер курячого м’яса в Україні з найбільшою часткою ринку і високою впізнаваністю бренду своїх продуктів (“Наша Ряба”). МХП контролює всі етапи виробництва м’яса птиці від вирощування зернових, виробництва комбікормів до інкубації яєць, вирощування бройлерного поголів’я, переробки, збуту, розподілу і продажу м’яса птиці (в тому числі через франчайзингові точки МХП). МХП використовує власні рефрижератори для доставки своєї продукції, що знижує загальні транспортні витрати і час доставки. З 15 травня 2008 року акції МХП котируються на Лондонській фондовій біржі під стікером MHPC.