Косюк не бачить перспектив у виробництві штучного м'яса

Косюк не бачить перспектив у виробництві штучного м'яса

Київ  •  УНН

 • 18920 перегляди

КИЇВ. 16 листопада. УНН. Кожен п’ятий житель планети вживає штучне молоко на рослинній основі. Проте зі штучним м’ясом ситуація інша, розповів засновник агрохолдингу МХП Юрій Косюк в інтерв’ю Forbes, передає УНН.

Цитата

“Це віддалена перспектива, і ми враховуємо такий сценарій. Уже зараз 20% населення планети споживають штучне молоко на рослинній основі. Стартапи експериментують зі штучним м’ясом. Поки що ми не бачимо тут прориву. М’ясо важче синтезувати тому, що це не рідина, а структура”, — пояснює він.

Додамо

Агрохолдинг МХП Юрія Косюка — найбільший в Україні виробник і експортер курятини ( Наша Ряба).

Поки це єдиний український виробник, який пройшов незалежне тестування на відсутність антибіотиків у курятині.

Цього року МХП став першим, хто відправив українську курятину в Лондон.