Кейт Міддлтон відмовилася від використання сумок як аксесуару

Кейт Міддлтон відмовилася від використання сумок як аксесуару

Київ  •  УНН

14 листопада 2021, 00:26  •  82215 перегляди

КИЇВ. 14 листопада. УНН. Кейт Міддлтон, герцогиня Кембриджська, відмовилася від використання сумок як аксесуару у своїх останніх виходах на публіку. Раніше на офіційних заходах вона не з’являлася без сумки, яку стискала обома руками, тримаючи її попереду. Про це повідомляє УНН з посиланням на Daily Mail.

Деталі

Зіркова стилістка Ханна Ейхлер розповіла, що герцогиня Кейт Міддлтон відмовилася від аксесуара, оскільки стала впевненішою під час спілкування з підданими. За її словами, члени королівської родини використовують аксесуари, щоб зайняти нервові руки. Коли Міддлтон набралася досвіду в публічних виступах, їй більше не потрібні подібні хитрощі, щоби відвернути увагу від тремтіння в руках.

“Руки вважаються емоційним барометром, і тому використання рук для вираження своїх почуттів дозволяє Кейт відкрито спілкуватися з підданими. Вона хоче бути більш щирою. Тенденція до появи кишень на одязі означає, що модниці можуть ходити з вільними руками. Кейт також стає сміливішою в тому, що стосується моди, і, як будь-який експерт зі стилю, знає, що вся річ у тому, щоби дозволити вашому образу зайняти центральне місце”, — заявила Ейхлер.

Також, стилістка вважає, що герцогиня Кембриджська відмовилася від сумочок, тому що вона не вважає, що вони їй потрібні як аксесуар. Зараз вона прагне мінімалістського образу й намагається зберегти його лаконічним, простим і стильним.