Інформація про звільнення Фаріон зникла зі сторінок Львівської політехніки, але на сторінці міністра освіти допис ще доступний

Інформація про звільнення Фаріон зникла зі сторінок Львівської політехніки, але на сторінці міністра освіти допис ще доступний

Київ  •  УНН

17 листопада 2023, 08:56  •  30117 перегляди

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Дописи про звільнення Ірини Фаріон з Львівської політехніки стали недоступними на сайті та на соціальних сторінках університету, сама екс-нардеп, у коментарях в мережі, вже встигла на це відреагувати. Тим часом, відповідний допис про звільнення скандальної мовознавиці, зберігається на Facebook-сторінці міністра освіти та науки Оксена Лісового, повідомляє УНН.

Деталі

17 листопада, дописи про звільнення викладачки Ірини Фаріон зникли з сайту Національного університету «Львівська політехніка», а також з соцмереж закладу.

При переході за посиланням на новину на екрані видає повідомлення "У вас недостатньо прав для доступу до цієї сторінки".

Ірина Фаріон вже відреагувала на інформацію про зникнення дописів про її звільнення, заявивши, що буцімто, це вона «видалила Політехніку».

Разом з тим, інформація про звільнення Фаріон доступна на сторінці міністра освіти та науки Оксена Лісового.

У середу, 15 листопада, він заявив, що Львівська політехніка звільнила Фаріон, - відповідний наказ вже підписано ректором.

Нагадаємо

УНН повідомляв, що скандальну екснардепку, проти якої Служба безпеки відкрила кримінальне провадження по низці статей, згідно з новинами «Львівської політехніки» від 15 листопада, було звільнено з посади.

Також стало відомо, що Нацрада призначила перевірку телеканалу «5» через скандальні висловлювання екснардепки Ірини Фаріон про російськомовних військових в програмі «Рандеву з Яніною Соколовою».