zrivav-dakhi-ta-valiv-dereva-ankaru-nakriv-potuzhniy-uragan-ye-zagibliy

Зривав дахи та валив дерева: Анкару накрив потужний ураган, є загиблий

 • 162481 переглядiв

КИЇВ. 12 червня. УНН. На Анкару обрушився потужний ураган, який супроводжувався сильними опадами, спричинив значні руйнування та затоплення, одна людина загинула. Про це повідомляє УНН з посиланням на повідомлення мерії Анкари в Twitter.

Цитата

“Сьогодні в усіх районах Анкари одночасно сталися повені небачених за останні роки масштабів. Було отримано загалом 1684 повідомлення, у тому числі 985 про затоплення, 188 про заблокованих, 106 пошкоджень, 148 падінь дерев, 125 зірваних дахів та 130 пошкоджень транспортних засобів”, — заявили у мерії.

Деталі

Внаслідок повені одна людина загинула, трьох дітей, які опинилися в пастці через підвищення рівня води, вдалося врятувати, повідомив заступник міністра внутрішніх справ Ісмаїл Чатакли.

“В Анкарі знайшли бездиханне тіло громадянина, який загинув унаслідок повені. Особа загиблого встановлюється”, — йдеться у повідомленні.

Кількість опадів склала 20 кг на кв.м. Метеорологи та мерія попередили, що завтра негода триватиме з новою силою та закликали громадян до обережності.

У місті через погодні умови було підвищено рівень небезпеки.

Нагадаємо

На Австрію та Швейцарію обрушилися сильні шторми та повені по всьому альпійському регіону, що призвело до збитків та деяких травм у найбільш постраждалих районах.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    На сході ЗСУ знищили 20 окупантів

     • 316785 переглядiв