zirka-hostrykh-kartuziv-ta-hry-prestoliv-eiden-hillen-zniavsia-zniavsia-u-filmi-serhiia-lavreniuka-duel

Зірка “Гострих картузів” та “Гри престолів” Ейден Гіллен знявся знявся у фільмі Сергія Лавренюка “Дуель"

 • 8396 переглядiв

Ірландський актор Ейден Гіллен, відомий за ролями у серіалах "Гострі картузи" та "Гра престолів", знявся у фільмі "Дуель", одним із співпродюсерів якого є український продюсер Сергій Лавренюк.

Про це повідомляє YULA Company, передає УНН.

Деталі

Відомий ірландський актор Ейден Гіллен, зірка популярних серіалів "Гострі картузи" і "Гра престолів", зіграв одну з головних ролей у масштабному міжнародному кінопроекті під назвою "Дуель

- йдеться в повідомленні.

Зазначається, що фільм "Дуель" - історичний трилер, створений у польсько-ірландсько-українському співвиробництві, який заснований на реальних подіях і розповідає про польського піаніста, якого заарештовують після російського вторгнення у східну Польщу в 1939 році. Одним із співпродюсерів фільму виступив український продюсер Сергій Лавренюк.

Це особливо хвилююче, оскільки ми документуємо такий важливий період в історії Польщі та Європи… Ми прагнемо представити вам епічну, захоплюючу і дуже напружену драму. Цей проект важливий через події минулого, які й сьогодні голосно відлунюють

- сказав Гіллен. 

У зйомках фільму також взяли участь українські актори, зокрема Віктор Жданов та Дар’я Полуніна, а команда фільму в багатьох департаментах складається з українських фахівців. Костюмерний департамент очолює українська художниця по костюмах Гала Отенко, в команді якої також працюють українці.

Прем’єра фільму запланована на 2025 рік.

Нагадаємо

Американський співак та актор Джаред Лето під час виступу на концерті у Сербії назвав війну росії проти України "цими проблемами" та висловив бажання виступити в санкт-петербурзі та москві. 

Популярні

Новини по темі

ЄС готує новий закон для регулювання міграції

 • 10236 переглядiв

Трамп заявив, що він "дуже добре ладнає з путіним"

 • 11165 переглядiв