ukenru
zendeya-zdivuvala-spilnim-vistupom-z-labrinth-na-coachella

Зендея здивувала спільним виступом з Labrinth на Coachella

 • 1010073 переглядiв

КИЇВ. 24 квітня. УНН. Зірка серіалу "Ейфорія" (Euphoria) і співачка Зендея (Zendaya) здивувала відвідувачів фестивалю Coachella в суботу ввечері під час виступу виконавця Labrinth, заспівавши з ним дві пісні, над якими вони зробили колаборацію для хітового шоу HBO, пише УНН з посиланням на CNN.

Деталі

Одягнена в рожеву сукню з корсетом, Zendaya приєдналася до Labrinth, щоб виконати "I'm Tired", пісню, яку вони написали разом і яка була показана у 2 сезоні "Euphoria", і "All For Us", їхній хіт, який отримав премію "Еммі" і був показаний у 1 сезоні. "I'm Tired" був номінований на "Еммі" у 2022 році.

Після виступу зірка фільму "Дюню" (Dune) подякувала в Instagram за враження.

"Я просто хотіла ще раз подякувати вам за таку чарівну прекрасну ніч", - написала вона у своїх сторіз в Instagram, подякувавши Labrinth за запрошення "в останню хвилину". Вона продовжувала дякувати "розкішному натовпу", кажучи: "Я ніколи не чула такого крику за все своє життя".

Зендея була не єдиною несподіваною гостею, яку Labrinth привів на Coachella цими вихідними.

У своїй фірмовій перуці та банті Сіа (Sia) приєдналася до нього на сцені, щоб виконати "Thunderclouds", композицію з альбому "Audio" 2019 року, над яким Сіа, Labrinth і Diplo співпрацювали після створення своєї супергрупи під назвою LSD.

Доповнення

Минулих вихідних під час виступу Labrinth Біллі Айліш здивувала натовп, виконавши їх спільну пісню «Never Felt So Alone».

Українські Національні Новини

УНН Lite