zelenskyi-vidpoviv-chy-ne-zanepokoienyi-mozhlyvistiu-skorochennia-pidtrymky-frantsii-na-tli-vyboriv

Зеленський відповів, чи не занепокоєний можливістю скорочення підтримки Франції на тлі виборів

 • 21537 переглядiв

Зеленський сподівається, що більшість країн підтримають Україну, незважаючи на потенційні політичні зміни, оскільки боротьба йде за свободу і за те, щоб бути на правильному боці історії.

Президент України Володимир Зеленський відповідаючи на запитання, чи не занепокоєний можливістю потенційного скорочення підтримки з боку Франції на тлі позачергових парламентських виборів в країні, вказав, що сподівається, що "більшість країн будуть на правильному боці історії, на нашому боці". Про це він сказав журналістам по прибуттю на саміт лідерів ЄС, пише УНН.

Деталі

"Я впевнений, що все засноване на підтримці людей, простих людей, ви знаєте, що лідери, партії, політичні лідери та уряди завжди будують свої думки та рішення лише на підтримці суспільства. І тому я сподіваюся, що навіть якщо... звичайно, це рішення, ви знаєте, вибори, це рішення тієї чи іншої країни. Ми не можемо натиснути на це і не хочемо цього. Це про cвободу. Це, до речі, про цінності, за які ми боремося. Отже, і тому я сподіваюся, що більшість країн будуть на правильному боці історії, на нашому боці", - вказав Зеленський.

Очільник партії Ле Пен підтримав озброєння України, але сказав "ні французьким військам"19.06.24, 16:50

Популярні

Новини по темі

Удар по Харкову: ворог поцілив у вищий навчальний заклад

 • 18447 переглядiв

У Харкові пролунав вибух - мер

 • 19725 переглядiв

Україна та ЄС підписали безпекову угоду

 • 23282 переглядiв