zelenskyi-rozrobliaie-novyi-vnutrishnii-plan-dii-na-chas-viiny-shcho-vin-peredbachaie

Зеленський розробляє новий внутрішній план дій на час війни: що він передбачає

 • 19591 переглядiв

Президент України Володимир Зеленський готує ще один план - так званий  внутрішній план дій, який би допоміг країні вистояти в умовах війни. Про це повідомляє ВВС Україна із посиланням на кілька джерел у владі, передає УНН

Деталі 

 За даними ВВС Україна,  мова йде про документ, який стосуватиметься внутрішніх рішень в багатьох сферах – ВПК, оборона, економіка, соціальна політика та інші.

Зеленський доручив органам влади розробити пропозиції для так званого плану дій. Зазначається, що ця ініціатива не є альтернативою плану перемоги українського президента.

За задумом Президента, він, на відміну від Плану перемоги, що стосується західних партнерів, передбачатиме кроки, які має виконати сама Україна.

"Президент вже дав доручення стосовно розробки цього плану", - повідомило джерело в команді Зеленського. Зазначається, що його мають підготувати і представити українцям до кінця року.

"Мета – зробити все можливе, аби зберегти єдність та досягти результатів у різних сферах розвитку країни", - вказав співбесідник.

Доповнення

Президент України заявив, що План перемоги спрямований на зміцнення країни, незалежно від дій росії. Зеленський підкреслив важливість підтримки міжнародних партнерів для реалізації цього плану.

За його словами, зараз очікується приїзд команди Білого дому до України для надання подальших відповідей на План перемоги.

Популярні

Новини по темі

Маск протестував роботу першого Starlink на літаку Qatar Airways

 • 15510 переглядiв

Створений Boeing супутник розвалився у космосі

 • 16012 переглядiв

Жертвами війни рф проти України стала 581 дитина

 • 18456 переглядiв

Учень відкрив стрілянину в школі в рф, є постраждалий

 • 14020 переглядiв