zelenskyi-prokomentuvav-zminy-v-uriadi-tsi-kroky-poviazani-z-posylenniam-nashoi-derzhavy

Зеленський прокоментував зміни в уряді: "ці кроки пов'язані з посиленням нашої держави"

 • 20096 переглядiв

Президент Зеленський прокоментував відставки та нові призначення в уряді. Він заявив, що ці кроки пов'язані з посиленням держави на різних напрямках, включаючи міжнародну політику та дипломатію.

Президент України Володимир Зеленський коментуючи відставки та нові призначення в Кабінеті міністрів заявив, що Україні потрібна нова енергія і ці кроки пов'язані з посиленням нашої держави на різних напрямках. Про це Зеленський заявив на спільній пресконференції з прем’єр-міністром Ірландії Саймоном Гаррісом, передає УНН.

Деталі

Я вже говорив про перезавантаження нашого Кабінету міністрів, багатьох міністерств. Я дуже вдячний міністрам і всій команді Кабміну, яка працювала для України, заради українців 4,5 роки, а хтось 5 років були міністрами. Нам сьогодні потрібна нова енергія і ці кроки пов'язані з посиленням нашої держави на різних напрямках, міжнародна політика, дипломатія - не є виключенням

- сказав Зеленський.

Нагадаємо

Сьогодні Верховна Рада відправила у відставку чотирьох міністрів: міністра юстиції Дениса Малюську, міністра захисту довкілля та природних ресурсів України Руслана Стрільця, віце-прем'єр-міністра з питань євроінтеграції Ольгу Стефанішину, та міністра з питань стратегічних галузей промисловості Олександра Камишіна.

Павло Башинський

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    У Києві запровадили карантин для боротьби з амброзією

     • 17020 переглядiв

    Зеленський: росія обходить санкції, але це можна зупинити

     • 28741 переглядiв

    лукашенко помилував ще 30 засуджених за протести

     • 9432 переглядiв