zelenskyi-i-premier-ministrom-kanady-triudo-obhovoryly-protydiiu-rosiiskii-dezinformatsii

Зеленський і премʼєр-міністром Канади Трюдо обговорили протидію російській дезінформації

 • 102338 переглядiв

Президент України Володимир Зеленський обговорив із премʼєр-міністром Канади Джастіном Трюдо зусилля для протидії російській пропаганді та встановлення миру в Україні. Про це повідомляє пресслужба канадського лідера, пише УНН.

Деталі

Трюдо вкотре засудив безперервну агресивну війну росії проти України, включно з її атаками на цивільне населення та енергетичну інфраструктуру.

Прем’єр-міністр підтвердив зобов’язання Канади продовжувати надавати військову, фінансову, гуманітарну та іншу допомогу Україні в її боротьбі за збереження свого суверенітету, територіальної цілісності та незалежності.

Обидва лідери обговорили протидію російській дезінформації та дезінформації, а також дипломатичні зусилля президента Зеленського щодо миру, зокрема через Формулу миру в Україні,

- йдеться у повідомленні.

Лідери зобов’язалися продовжувати розвивати успіх нещодавнього Саміту з питань миру в Україні, і прем’єр-міністр підкреслив постійний внесок у ці зусилля. Це включає спільне керівництво Канадою разом з Україною Міжнародною коаліцією за повернення українських дітей та зустріч міністрів закордонних справ щодо людського виміру війни росії проти України, яку Канада проведе у жовтні.

Прем’єр-міністр Трюдо та президент Зеленський підтвердили свій намір підтримувати тісні та регулярні контакти.

Економічна співпраця, відбудова, безпека судноплавства: Зеленський зустрівся з президентом Туреччини 25.09.24, 04:40

Популярні

Новини по темі

В Аризоні обстріляли офіс Демократичної партії США

 • 60652 переглядiв

25 вересня: День коміксів, Всесвітній день фармацевта

 • 115529 переглядiв

Трамп заявив, що США потрібно вийти з війни в Україні

 • 75536 переглядiв