zelenskiy-ukrayina-nalezhit-do-bezpekovogo-prostoru-nato-yak-i-do-tsinnisnogo-prostoru-yes

Зеленський: Україна належить до безпекового простору НАТО, як і до ціннісного простору ЄС 

 • 673250 переглядiв

КИЇВ. 21 червня. УНН. Україна вже належить до ціннісного простору Європейського Союзу та на ділі до безпекового простору НАТО. Про це заявив Президент України Володимир Зеленський під час виступу на міжнародній Конференції з питань відновлення України (URC 2023), передає кореспондент УНН.

Цитата

"Так само як Україна вже належить до ціннісного простору Європейського Союзу, ми вже належимо до простору безпеки НАТО. Насправді подібно до того, як Україна вже є частиною спільного ринку Європейського Союзу і на шляху до повноцінного членства, ми вже захищаємо простір для союзників і лише чекаємо сміливості всіх союзників і лідерів, щоб політично визнати цю реальність. Завдяки тим самим цінностям ми розвиваємо міцні двосторонні альянси з лідерами демократичного світу та Сполученим Королівством, США, Канадою, Японією, Австралією та членами ЄС, і це дає нам нову силу в обороні, економіці та глобальних перспективах для демократії", - розповів Зеленський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна матиме власний шлях до вступу в НАТО - Пентагон

Нагадаємо

Президент України Володимир Зеленський заявив, що країна пропонує створювати основу для миру, яка ґрунтується, зокрема, на єдності, стабільності, безпеці та демократії.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    ЄІБ виділить 840 мільйонів євро на відновлення України

     • 663437 переглядiв

    Як зв'язати смартфон з ноутбуком

     • 829653 переглядiв