zelenskiy-proviv-stavku-govorili-pro-situatsiyu-na-skhidnikh-ta-pivdennikh-napryamkakh

Зеленський провів Ставку: говорили про ситуацію на східних та південних напрямках

 • 974364 переглядiв

КИЇВ. 16 серпня. УНН. Президент Володимир Зеленський провів засідання Ставки Верховного головнокомандувача, де говорили про ситуацію на східних та південних напрямках, передає УНН з посиланням на Telegram глави держави.

Деталі

"Провів сьогодні Ставку. Фронтові питання, які важливі зараз. Оборонні питання, які важливі стратегічно", - йдеться в повідомленні.

За словами президента, командувачі доповіли про ситуацію на східних та південних напрямках.

"Головком та Міністерство оборони – розмова про боєприпаси. Віце-премʼєр-міністр Федоров та Держспецзвʼязок – те, що стосується дронів та загалом наших технологічних можливостей", - повідомив президент.

Глава держави зауважив, що у кожній бойовій бригаді воїни серед перших питань ставлять питання про безпілотники, про засоби радіоелектронної боротьби, про військову протиповітряну оборону.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Президент на Донеччині: з ким, про що спілкувався і кого нагородив

"Відповідь на такі питання – це і наша робота з партнерами заради постачання потрібних дронів та систем, це і робота тут, в Україні. Необхідне виробництво. Нарощуємо виробництво в рази. Та необхідна систематизація того, що вже постачається у війська та використовується. Дрони – це «очі» та захист на передовій. Різної дальності, різних цілей. Дрони – це гарантія, що людям не доведеться платити життям, коли можна спрацювати безпілотниками", - зазначив президент.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський про поїздку на Запоріжжя: зафіксували потреби – РЕБ, дрони, та «медеваки»

"Власне, усе те, про що говорили з хлопцями напередодні на Донеччині, на Запоріжжі, у наших бойових бригадах, тепер є змістом роботи і Генштабу, і урядовців, і Ставки. Очевидні задачі. Слава нашим воїнам! Слава нашому незламному та сильному народу! Слава Україні!", - підсумував Зеленський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський говоритиме з лідерами держав-партнерів про відгуки комбатів щодо бойового застосування зброї

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі