zelenskiy-i-putin-ne-proti-zustrichi-u-stambuli-erdogan-sogodni-rozrakhovuye-viznachiti-yiyi-datu-zmi

Зеленський і путін не проти зустрічі у Стамбулі. Ердоган сьогодні розраховує визначити її дату - ЗМІ

 • 763503 переглядiв

КИЇВ. 1 квітня. УНН. Президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган заявив, що Президент України Володимир Зеленський і володимир путін в цілому позитивно ставляться до ідеї особистої зустрічі, пише УНН з посиланням на Anadolu.

Деталі

Так, у бесіді з журналістами президент нагадав, що напередодні провів телефонну розмову з Зеленським, а на сьогодні запланована його бесіда з путіним.

За словами Ердогана, домовленості, сформовані на переговорах делегацій України та росії, формують основу для зустрічі рівня президентів двох країн.

Цитата

"Ми заявили про готовність до організації подібної зустрічі в Стамбулі, особливо, в контексті кроків по Криму і Донбасу. Зеленський дотримується позитивної думки. путін раніше також висловився позитивно. За підсумками сьогоднішньої розмови, дату зустрічі визначать самі сторони. Ми будемо раді, якщо зможемо повернути назад негативні процеси і направити їх в позитивне русло", - сказав Ердоган.

Раніше

Як писав УНН, Україна схвалила організацію Туреччиною можливої зустрічі Президентів України та росії, про яку раніше говорив турецький лідер Реджеп Таїп Ердоган.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Італія та Іспанія планують збудувати новий газопровід

     • 148906 переглядiв