zelenskiy-do-yevropeytsiv-yaki-mayut-boyoviy-dosvid-vi-mozhete-razom-z-nami-zakhischati-yevropu

Зеленський до європейців, які мають бойовий досвід: "Ви можете разом з нами захищати Європу"

 • 101919 переглядiв

КИЇВ. 25 лютого. УНН. Президент України Володимир Зеленський закликав європейських громадян, які мають бойовий досвід, захищати Європу разом з Україною. Про це він сказав виступаючи на брифінгу в п’ятницю, 25 лютого, передає кореспондент УНН.

Цитата

“Поки державні інституції у Європі не поспішають з реально дуже міцними рішеннями, кожен європеєць у своїй столиці може вже прийти в наше посольство і запропонувати свою допомогу. Вимагайте також від своїх урядів, щоб Україна отримала більше – більше фінансової, більше військової допомоги. Бо ця допомога – це допомога вам. Бо це допомога Європі. Ви самі собі допомагаєте”, - сказав президент.

“Якщо ви у Європі маєте бойовий досвід і не хочете дивитися на нерішучість політиків, ви можете прибути до нашої держави і разом з нами захищати Європу, де це зараз дуже потрібно. Вас уже шантажували газом. Вас уже принижували. Вас уже хочуть розколоти й поділити так само, як намагаються поділити сьогодні Україну. Захищайте себе. Так само, як ми захищаємо себе”, - додав він.

Нагадаємо

24 лютого о 5.00 збройні сили Російської Федерації почали обстрілювати військові об’єкти Збройних сил України, а також аеродроми у Борисполі, Озерному, Кульбакіному, Чугуєві, Краматорську, Чорнобаївці.

Водночас агресор розпочав артилерійські обстріли території та населених пунктів України вздовж державного кордону та на межі з окупованого Криму.

На всій території України ввели воєнний стан.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Зеленський знову закликав Путіна сісти за стіл переговорів

     • 141887 переглядiв

    Бойченко: за 15 кілометрів від Маріуполя – російські танки

     • 264452 переглядiв