ukenru
zelenskiy-24-bereznya-misyats-nashogo-sprotivu

Зеленський: 24 березня — місяць нашого спротиву

 • 250645 переглядiв

КИЇВ. 24 березня. УНН. Президент України Володимир Зеленський наголосив, що 24 березня — вже місяць героїчного спротиву, коли українці захищають себе від вторгнення росії. Це у шість разів довше, ніж планував ворог. Про це глава держави заявив під час свого відеозвернення, передає УНН.

Деталі

"24 березня — місяць нашого спротиву. Героїчного спротиву української держави, українського народу безжальному вторгненню росії. Вже місяць нашого захисту від намагань нас знищити, стерти з лиця землі", — сказав президент.

Він звернув увагу, що початковий задум кремля розвалився ще в перші дні вторгнення. За його словами, путін і його посіпаки думали, що українці злякаються і не будуть боротися. Але окупанти помилилися.

"Вони (росіяни — Ред.) нічого не знають про нас, про українців. Нічого не знають взагалі про свободу. Про те, яка вона цінна. Вони не знають, як свобода збагачує життя. Дає життю сенс", — сказав глава держави.

Зеленський попередив, що росія намагається мобілізувати усі свої сили у війні проти України.

"Окупантів усе ще дуже багато. росія дістає живу силу звідусіль. Техніку. Авіабомби, ракети. Шукає найманців по світу. Будь-яких покидьків, які здатні стріляти в мирних людей", — сказав президент.

Зеленський нагадав, що російські війська руйнують українські міста, вбивають без розбору цивільних людей, ґвалтують жінок, викрадають дітей, розстрілюють біженців, захоплюють гуманітарні колони, займаються мародерством, спалюють музеї, підривають школи, лікарні, університети, житлові квартали тощо.

"Російські війська не знають межі зла", — наголосив Зеленський.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП