zbirna-ukrayini-peregrala-u-gostyakh-komandu-malti

Збірна України переграла у гостях команду Мальти

 • 407272 переглядiв

КИЇВ. 18 жовтня. УНН. У вівторок ввечері, 17 жовтня, національна збірна України здобула перемогу у команди Мальти з рахунком 3:1 в межах кваліфікації Євро-2024. Про це пише Українська асоціація футболу, передає УНН.

Деталі

Зазначається, що перший тайм вийшов неоднозначним. Наша команда володіла м’ячем, проте дуже важко створювала моменти, гравці багато помилялися. На 12-й хвилині мальтійці взагалі вийшли вперед, коли під час атаки по центру Пол Мбонг утік від захисників і пробив між ніг Трубіну.

На 38-й хвилині українець Судаков виконав удар-передачу, а Камензулі на дальній стійці курйозно відправив м’яч у власні ворота. Незабаром українці вже вели в рахунку — Мудрик заробив пенальті, який реалізував Довбик.

До перерви Мальта ледь не відігралася, проте українці не забарилися з відповіддю. Однак Мудрик не скористався помилкою Бонелло, дозволивши кіперу виправитися сейвом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відбір на Євро-2024: Українська збірна з футболу втратила двох гравців на матч проти Мальти

На початку другого тайму команди обмінялися кількома ударами. Поступово українці повернулися до контролю м’яча, що не заважало господарям проводити небезпечні атаки. Так, на 60-й хвилині Трубіну довелося виручати після удару Нвоко з розвороту.

Пізніше здорово здалеку приклався Мудрик, але Бонелло був на місці. Мальтійці відповіли небезпечним ударом від Джозефа Мбонга, який пройшов вище цілі. Наприкінці матчу всі питання про переможця зняв Мудрик, забивши дебютний гол за збірну. Михайло прорвався по флангу, змістився в центр і блискучим дальнім ударом поцілив у дальній кут.

Українські Національні Новини

Спорт

    Популярні

    Новини по темі

    Збірна України переграла у гостях команду Мальти

     • 407272 переглядiв

    Атака на лікарню Гази “безпрецедентна” за масштабом — ВООЗ

     • 517257 переглядiв

    Як евакуюють людей із обстріляної лікарні у Газі. ВІДЕО

     • 688938 переглядiв

    Ватажок ХАМАС звинуватив США у нападі на лікарню в Газі

     • 272210 переглядiв

    З’явилося відео вибуху в лікарні Аль-Ахлі в секторі Гази

     • 700960 переглядiв

    Ізраїль: у лікарню в Газі влучила ракета Ісламського Джихаду

     • 524785 переглядiв