zavtra-mi-podyakuyemo-vsim-nashim-zakhisnikam-i-zakhisnitsyam-zelenskiy

Завтра ми подякуємо всім нашим захисникам і захисницям – Зеленський

 • 143090 переглядiв

КИЇВ 30 вересня. УНН. Президент Володимир Зеленський у своєму вечірньому зверненні відзначив, що завтра – дуже важливий день для України, для всіх наших людей. День захисників і захисниць України. Це день мільйонів оборонців, які не лише зберегли Україні гідне місце в історії людства, а й роблять так, що наш народ і наша держава не втрачають своєї історії, передає УНН.

Деталі

Президент наголосив, що наші захисники і захисниці бʼються за своє життя та свободу й надихають боротьбою весь вільний світ.

Цитата

«Завтра ми особливо подякуємо всім нашим захисникам і захисницям. Завтра ми особливо вшануємо памʼять тих, хто віддав своє життя заради України», — сказав Зеленський.

Він нагадав, що вперше цей день – Покрова – буде 1 жовтня, та закликав зробити нову традицію: 1 жовтня о 09.00 ранку хоч би де хто не був – на центральній вулиці міста чи просто вдома – на хвилину зупинитися та вшанувати мовчанням памʼять наших полеглих захисників і захисниць та подумати про тих, хто зараз у бою, на бойових завданнях, на постах і хто рятує життя та хто захищає наш народ і державу.

«Не було б сили й волі України, якби не всі, хто став на захист України», — додав глава держави.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До Дня захисників і захисниць на великі екрани України вийде "Вовк. Страху нема"

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    У небі над Херсонщиною знищено російський БпЛА "Мерлін-ВР"

     • 149130 переглядiв

    ООН надасть Україні 123 млн дол. для проходження зими

     • 169880 переглядiв