zavdaly-290-mln-hryven-zbytkiv-na-chernivetskii-mytnytsi-spivorhanizatoru-zlochynnoi-orhanizatsii-obraly-zapobizhnyi-zakhid

Завдали 290 млн гривень збитків на Чернівецькій митниці: співорганізатору злочинної організації обрали запобіжний захід

 • 23681 переглядiв

Співорганізатору злочинної організації на Чернівецькій митниці Вищий антикорупційний суд призначив заставу в розмірі 83 млн грн за схему ухилення від сплати податків, яка завдала державі збитків на 290 млн грн.

Вищий антикорупційний суд застосував до співорганізатора злочинної організації – організатора однієї зі злочинних груп, яка діяла на Чернівецькій митниці, запобіжний захід у вигляді застави у розмірі понад 83 млн гривень. Про це повідомляє пресслужба САП, передає УНН.

... слідчий суддя ВАКС ... застосував до співорганізатора злочинної організації – організатора однієї зі злочинних груп, яка діяла на Чернівецькій митниці, запобіжний захід у вигляді застави у розмірі 83 260 916 гривень 

- йдеться в повідомленні.

Зазначається, що на підозрюваного покладені такі обов’язки:

прибувати за кожною вимогою до детектива, прокурора та суду;

не відлучатися за межі Чернівецької області без дозволу детектива, прокурора та суду;

повідомляти детектива, прокурора та суд про зміну місця свого проживання та місця роботи;

утримуватися від спілкування з іншими підозрюваними у справі та свідками;

здати на зберігання свій паспорт (паспорти) для виїзду за кордон, інші документи, що дають право на виїзд з України і в’їзд в Україну.

Строк дії обов'язків, покладених на підозрюваного 2 липня.

Нагадаємо

16 квітня у Чернівецькій області викрито масштабну схему ухилення від сплати податків, - фахівцями НАБУ і САП припинено діяльність злочинної організації, яка завдала збитків державі на 290 млн гривень.

Популярні

Новини по темі

Викрито ще 8 схем ухилення від призову: деталі

 • 25531 переглядiв