zatverdzheno-novu-narukavnu-emblemu-dlia-fakhivtsiv-spetssluzhby

Затверджено нову нарукавну емблему для фахівців спецслужби

 • 26508 переглядiв

Емблемою нарукавного знаку для українських розвідників було затверджено об'ємний чорний тризуб, що символізує їхню роботу.

Об’ємний тризуб на чорному тлі стане офіційним нарукавним символом ГУР МО України, - він символізує специфіку роботи українських воєнних розвідників. Відповідний Наказ про затвердження символа зареєстрований сьогодні в уряді України, передає УНН із посиланням на Telegram-канал ГУР МО України.

Деталі

20 лютого стало відомо про офіційне затвердження нарукавної емблеми для форменого одягу військовослужбовців спецслужби. Як повідомляється, нарукавний знак ГУР МО України виконаний у формі загальновійськового гербового щита.

Тризубу надано об’єму ― його окремі грані перебувають у тіні, що символізує специфіку роботи українських воєнних розвідників, спрямовану на захист національних інтересів держави. 

– інформує відомство.

Затвердження змін відбулось після реєстрації Наказу Міністерства оборони України від 25.01.24 №53 "Про затвердження змін до Наказу №606" у Міністерстві юстиції України.

Нагадаємо

Українські розвідники завдали ударів по російській станції радіолокації "Каста-2Е2" в районі російсько-українського кордону.

ГУР: ніхто не стверджує, що продаж Starlink росіянам йде офіційно, є треті країни.

Популярні

Новини по темі

Затверджено нову нарукавну емблему для фахівців спецслужби

 • 26508 переглядiв