zastrelyv-susidskoho-sobaku-pryvezenoho-iz-zony-ato-kyianyn-pide-pid-sud

Застрелив сусідського собаку, привезеного із зони АТО: киянин піде під суд

 • 25051 переглядiв

51-річного киянина судитимуть за те, що було застрелено сусідську бельгійську вівчарку на прізвисько Чіп, яку привезли із зони АТО.

У Києві судитимуть чоловіка за стрілянину у бельгійську вівчарку сусіда, через що пес, якого привезли із зони АТО у 2016 році, помер, повідомили у Київській міській прокуратурі, пише УНН.

Деталі

"Скеровано до суду обвинувальний акт стосовно 51-річного жителя Києва за обвинуваченням у жорстокому поводженні з твариною, що призвело до її загибелі (ч. 1 ст. 299 КК України)", - ідеться у повідомленні.

За даними слідства, у квітні 2024 року, обвинувачений, перебуваючи в обідній час у приватному будинку в Подільському районі, здійснив три прицільні постріли у сусідського собаку породи "бельгійська вівчарка". Тварина загинула.

Як повідомили у прокуратурі, пса на прізвисько "Чіп" привезли із зони АТО у 2016 році, і він багато років охороняв будинок своєї родини. "Сусіду ж не подобалось, що собака весь час на нього гавкає", - вказали у прокуратурі.

Під час досудового розслідування встановлено місце, де перебував обвинувачений в момент пострілу та зброю, з якої вбито тварину, а саме револьвер калібру 4 мм, споряджений патронами Флобера.

Санкція статті передбачає до 3 років позбавлення волі.

На Харківщині повідомили підозру чоловіку, який задушив двох кошенят21.06.24, 18:10

Популярні

Новини по темі

The Economist: Україна має місяць, щоб уникнути дефолту

 • 15903 переглядiв

В окупованому Маріуполі можливий спалах холери - міськрада

 • 17360 переглядiв