ukenru
zamakh-na-gandzyuk-u-prokuraturi-poyasnili-etapuvannya-pidozryuvanogo-do-kiyeva

Замах на Гандзюк: у прокуратурі пояснили етапування підозрюваного до Києва

 • 10348 переглядiв

КИЇВ. 29 жовтня. УНН. Головне слідче управління Служби безпеки України звернулося до прокуратури Херсонської області надати дозвіл на етапування підозрюваного у нападі на радницю мера Херсона Катерину Гандзюк. Про це УНН повідомили у прес-службі прокуратури Херсонської області.

"До прокуратури Херсонської області надійшов запит від головного слідчого управління Служби безпеки України про надання дозволу на етапування підозрюваного у кримінальному провадженні за фактом нападу на Катерину Гандзюк до відділу забезпечення досудового слідства Служби безпеки України для проведення слідчих дій. Прокуратурою області було надано дозвіл на етапування цього підозрюваного з херсонського СІЗО до Києва", – зазначили у прокуратурі.

У прес-службі додали, що підозрюваний перебуватиме у київському СІЗО на час проведення Службою безпеки України слідчих дій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Напад на Гандзюк: слідство розглядає дві версії

Нагадаємо, адвокат підозрюваного у нападі на Катерину Гандзюк Сергія Торбіна повідомив, що його підзахисного етапували до СІЗО Києва.

Як повідомляв УНН, напад на Гандзюк стався 31 липня: жінку облили невідомою речовиною у Херсоні. Гандзюк зазнала хімічних опіків понад 30% тіла. Кримінальне провадження за фактом вчинення замаху передали до центрального апарату Служби безпеки України.

Четверо підозрюваних у нападі на Катерину Гандзюк визнали свою провину. Суд обрав запобіжні заходи п’ятьом підозрюваним у злочині. Водночас іншого підозрюваного, Миколу Новікова, відпустили з-під варти. Органи досудового розслідування припинили кримінальне провадження стосовно нього.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП