zakon-zvilniaie-politychni-partii-vid-oboviazku-zvituvaty-pered-mistsevymy-viddilenniamy-v-zonakh-viiskovykh-dii

Рада звільнила політичні партії від відповідальності за неподання до НАЗК звітів про майно: що відомо

 • 17892 переглядiв

Верховна Рада у другому читанні та в цілому ухвалила законопроєкт, який звільняє політичні партії від відповідальності за неподання до НАЗК звітів про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру її місцевих організацій, або недостовірної інформації, якщо місцеві організації знаходяться у населених пунктах, де ведуться бойові дії. Про це пише УНН з посиланням на народного депутата Ярослава Железняка та картку законопроєкту №11074.

Деталі

№11074 - удосконалення порядку звітування політичних партій. В цілому - 269

 - повідомив Железняк.

Відповідно до законопроєкту, політичні партії будуть звільнятися від відповідальності за неподання до НАЗК звітів про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру її місцевих організацій та недостовірної інформації у звіті, у разі неможливості отримання партіями інформації в повному обсязі від її місцевих організацій, якщо вони знаходяться у населених пунктах, де ведуться бойові дії.

Обставини, що свідчать про неможливість отримання політичною партією інформації в повному обсязі у такому випадку документального підтвердження не потребують

- йдеться в законопроєкті.

Нагадаємо

Восьмий апеляційний адмінсуд задовольнив позов Мін’юсту про заборону політичної партії "Наш край". За даними правоохоронців, окремі екскерівники та функціонери політсили причетні до проведення підривної діяльності проти України.

Популярні

Новини по темі