za-dobu-voroh-skynuv-36-kabiv-po-terytorii-kharkivshchyny-syniehubov

За добу ворог скинув 36 КАБів по території Харківщини – Синєгубов

 • 17810 переглядiв

Противник скинув 36 керованих авіабомб на територію Харківської області, націлившись на об'єкти цивільної інфраструктури, включаючи дитячий оздоровчий табір в обласному центрі.

Ворог за добу застосував 36 КАБів по Харківщині, зокрема вдарив по обласному центру. Під прицілом російських військ була виключно цивільна інфраструктура, в тому числі дитячий табір відпочинку в центрі міста. Про це розповів голова Харківської ОВА Олег Синєгубов в ефірі телемарафону, передає УНН.

За останню добу у нас був, фактично, масований обстріл КАБами, включаючи місто Харків. Знову під прицілом була виключно цивільна інфраструктура – це був дитячий табір відпочинку в центрі міста

- каже Синєгубов. 

За його словами, окупанти обстрілюють як прикордонні населені пункти регіону, так і місто Харків. За добу противник випустив по території області понад 30 керованих авіабомб.

"Всього по території Харківської області було випущено 36 КАБів. Здебільшого це Північ нашої території: Липецький, Вовчанський, Куп'янський напрямки та Ізюмський район був під обстрілами, а саме Лиманський напрямок", - сказав Синєгубов.

Нагадаємо

Винищувачі F-16, які мають передати Україні цього літа, захищатимуть Харків від КАБів.

Популярні

Новини по темі

Північна Корея і росія домовилися про взаємну оборону

 • 24773 переглядiв

Економіка України зросла на 4,3% з початку року

 • 14922 переглядiв

Румунія передасть Україні систему ППО Patriot

 • 21985 переглядiв