ukenru
za-dobu-na-teritoriyi-luganskoyi-oblasti-stalisya-24-pozhezhi-v-zhitlovomu-sektori-vnaslidok-vorozhikh-obstriliv-golova-oda

За добу на території Луганської області сталися 24 пожежі в житловому секторі внаслідок ворожих обстрілів - голова ОДА

 • 100369 переглядiв

КИЇВ. 8 квітня. УНН. Голова Луганської ОДА Сергій Гайдай заявив, що за минулу добу ворог уражав та масово обстрілював цивільну інфраструктуру, в тому числі й із застосуванням реактивних систем залпового вогню в районах Кремінної, Сєвєродонецька, Попасної, Новозванівки. Про це Гайдай написав у Telegram, передає УНН.

Цитата

"За добу в Луганській області сталися 24 пожежі в житловому секторі. Зранку ворог цілив по будинках в Гірському та Попасній, удень зосередив зусилля на Рубіжному, ввечері – на Лисичанську, де запалали ще два будинки. На території області сталися 24 пожежі в житловому фонді внаслідок обстрілів. Усі ці удари – по мирних жителях, по їх домівках. Росіяни лишають їх майна та, що найстрашніше, життя, а на фронті несуть втрати. Ворог завдає авіаційних ударів та обстрілює цивільну інфраструктуру, зокрема, й із застосуванням реактивних систем залпового вогню в районах Кремінної, Сєверодонецька, Новотошківського, Попасної, Новозванівки", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо 

За добу на Донбасі відбито 7 атак ворога, знищено 4 танки і 10 бронемашин.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП