za-dobu-na-fronti-vidbulosia-95-boiovykh-zitknen-henshtab

За добу на фронті відбулося 95 бойових зіткнень – Генштаб

 • 43348 переглядiв

За минулу добу українські війська відбили 95 бойових зіткнень на різних ділянках фронту.

Протягом минулої доби відбулося 95 бойових зіткнень на передовій. Про це повідомив у ранковому зведенні Генштаб, передає УНН.

Деталі

В зоні відповідальності ОСУВ "Хортиця" на Куп’янському напрямку нашими захисниками відбито 3 атаки ворога біля Синьківки та Іванівки Харківської області.

На Лиманському напрямку українські воїни відбили 6 атак противника в районах населених пунктів Терни, Ямполівка та Веселе Донецької області.

На Бахмутському напрямку Силами оборони відбито 10 атак противника неподалік Богданівки, Іванівського, Кліщіївки, Андріївки Донецької області.

В зоні відповідальності ОСУВ "Таврія" на Авдіївському напрямку українські захисники продовжують стримувати ворога, який не полишає спроб оточити Авдіївку. Так, Сили оборони протягом минулої доби відбили 28 атак ворога в районах Авдіївки, Ласточкиного та ще 5 атак неподалік Первомайського та Невельського Донецької області. Згідно з прийнятим рішенням, відбувається планове підсилення підрозділів та здійснюється маневр військами на загрозливих напрямках.

На Мар’їнському напрямку українські воїни продовжують стримувати противника поблизу Красногорівки, Георгіївки, Побєди та Новомихайлівки  Донецької області, де відбито 34 атаки.

На Новопавлівському напрямку нашими захисниками відбито 3 атаки ворога південніше Пречистівки та в районі Старомайорського Донецької області.

На Запорізькому напрямку ворог наступальних (штурмових) дій не вів. 

В зоні відповідальності ОСУВ "Одеса" на Херсонському напрямку Сили оборони надалі продовжують утримання позицій та відбиття штурмів окупаційних військ. Так, протягом минулої доби противник здійснив 3 безуспішні штурми.

Авіація Сил оборони завдала ударів по 12 районах – Генштаб16.02.24, 07:24

Лілія Подоляк

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    За добу на фронті відбулося 95 бойових зіткнень – Генштаб

     • 43348 переглядiв

    ЗСУ відбили штурм дронами на Лиманському напрямку

     • 34450 переглядiв

    День єднання в Україні. Що ще можна відзначити 16 лютого

     • 31247 переглядiв

    Археологи знайшли рештки батька Олександра Македонського

     • 112947 переглядiв

    OpenAI запускає інструмент, який миттєво створює відео з тексту

     • 69226 переглядiв