ukenru
z-izyumu-ne-mozhut-evakuyuvati-lyudey-cherez-vibukhi-oda

З Ізюма не можуть евакуювати людей через вибухи – ОДА

 • 59799 переглядiв

КИЇВ. 9 березня. УНН. Наразі евакуація з міста Ізюм Харківської області неможлива через вибухи, які лунають на околицях. Про це повідомив голова Харківської ОДА Олег Синєгубов у своєму Telegram-каналі, пише УНН.

Цитата

“Автобуси на в’їзді в Ізюм досі чекають. На зараз ми не можемо евакуювати населення через вибухи, які лунають на околицях”, - написав Синєгубов.

Деталі

За його словами, попри зобов’язання російської сторони, тривають обстріли. Наразі відбуваються перемовини за посередництва "Червоного Хреста".

“Сподіваємося сьогодні евакуювати населення та завезти гуманітарний вантаж, який зібрали у Харкові”, - додав очільник ОДА.

Раніше

Голова Харківської ОДА Олег Синєгубов напередодні повідомляв, що у Харкові за минулу добу проривів російських окупантів не було, Ізюм в облозі ворога, але місто відстояли.

Заступник Ізюмського міського голови Володимир Мацокін наголосив на важливості зробити “зелений коридор” для евакуації населення. Місто повністю в руїнах, немає можливості завезти гуманітарну допомогу через суцільні артобстріли.

Радник глави ОП заявив, що інформація про захоплення окупантами міста Ізюма не відповідає дійсності, там наразі тривають бої.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП