yevlash-nazvav-naihariachishu-tochku-na-kupiansko-lymanskomu-napriamku

Євлаш назвав найгарячішу точку на Куп'янсько-Лиманському напрямку

 • 25966 переглядiв

Наразі найгарячіша точка  - це поблизу населеного пункту Терни на Лиманському напрямку. Там противник акцентує свою увагу й підтягує свої резерви. Про це повідомив начальник пресслужби оперативно-стратегічного угруповання військ "Хортиця" Ілля Євлаш в ефірі телемарафону, передає кореспондент УНН.   

 Деталі

На запитання, де триває найінтенсивніша війна, якщо взяти ділянку від Дворічної до Білогорівки Куп'янсько-Лиманського напрямку, Євлаш відповів:

"Сьогодні я особисто спілкувався з нашою розвідкою і за їх інформацією найгарячіша точка зараз – це поблизу населеного пункту Терни. Там противник акцентує свою увагу, підтягує туди свої резерви з використанням всієї наявної лінійки озброєння, артилерії, авіації, мінометів, танків та стрілецької зброї". 

За його словами, росіяни атакують поблизу Тернів й намагаються вийти на рубіж річки Чорний Жеребець.

Це наразі найгарячіша точка, так званий Торський виступ, куди вони акцентують свою основну увагу і туди прикуті основні сили противника. Наші воїни використовуючи ініціативність, креативний підхід намагаються зупинити ворога й докладають максимум зусиль в умовах тих сил та засобів наявних, боєприпасів, які вони мають, щоб відбити та сточити наступальний потенціал противника

- розповів Євлаш.

Він зазначив, що українські військові зараз знаходяться стратегічно в обороні й максимально намагаються завдавати ворогу непоправних втрат.

Доповнення

Президент раніше заявляв про посилення військ на Авдіївському, Куп'янському та Лиманському напрямках дронами та РЕБ.

Популярні

Новини по темі

"Дія" стане open-source застосунком: уряд ухвалив рішення

 • 25048 переглядiв

Атака рф на Київ 7 лютого: кількість жертв зросла до п'яти

 • 49069 переглядiв

Повінь обрушилася на південний захід Туреччини, є жертва

 • 26721 переглядiв