yermak-poiasnyv-rosiiski-naratyvy-pro-tak-zvane-peremyria-ta-vkazav-yedynyi-shliakh-do-zavershennia-viiny

Подоляк пояснив російські наративи про так зване "перемир'я", та вказав єдиний шлях до завершення війни

 • 34767 переглядiв

Подоляк підкреслює, що посилення санкцій та ударів по росії є критично важливим для миру, оскільки її економіка та армія зазнають значного тиску.

Економіка рф зазнає суттєвих втрат від санаційного тиску, і це не дає змоги продовжувати фінансування війни в достатньому для такої інтенсивності обсязі. Відтак, необхідно посилювати тиск на росію, аби завершити війну, й прийти до миру. Про це написав радник голови Офісу Президента Михайло Подоляк, передає УНН.

У цей критичний момент удари по окупантах та економічні обмеження треба лише посилювати. Це єдина дорога до миру. Все інше – шлях до масштабування війни…

 - резюмував Подоляк.

Деталі

Подоляк повідомив, що нині пропаганда рф одночасно закликає почати перемовини про перемир’я, та застосовує ядерні погрози.

"Два головні меседжі, які росія активно поширює в ці дні будь-якими (офіційними та неофіційними) каналами. Перший – вимога до всіх "негайно почати перемовини про перемир’я", "примусьте Україну відмовитися від спротиву". Другий – повернення до вкрай неадекватних погроз застосувати ядерну зброю, які просто на камеру висловлює експрезидент, заступник голови Ради безпеки рф медведєв.

– повідомив Подоляк.

"Не говоритимемо про очевидну психічну неадекватність авторів такої "дипломатичної стратегії". Також не даватимемо оцінку суб’єктності самого Медведєва. Відзначимо очевидну слабкість, істеричність, бажання отримати передишку, які проглядаються в цих російських повідомленнях", – пояснив дії росіян радник ОП.

Він також підкресли, що економіка рф зазнає суттєвих втрат від санаційного тиску, і це не дає змоги продовжувати фінансування війни в достатньому для такої інтенсивності обсязі;

інфраструктура великої кількості російських регіонів стрімко руйнується зсередини;

армія зазнає величезних втрат.

Подоляк зазначив, що нинішні заяви кремля – це знак дієвого ефекту, що мають спротив ЗСУ та західні санкції.

Тетяна Салганік

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    У в'язницях Криму майже 200 українських політв'язнів - ЗМІ

     • 37705 переглядiв