vzymku-ukraintsiam-mozhut-davaty-svitlo-po-8-10-hodyn-na-den-yakshcho-temperatura-povitria-bude-0c-nardep

Взимку українцям можуть давати світло по 8-10 годин на день, якщо температура повітря буде 0°C - нардеп

 • 22943 переглядiв

Взимку українці можуть розраховувати на електрику протягом 8-10 годин на добу, якщо температура повітря буде близько 0°C, але дефіцит буде більше, якщо температура опуститься нижче нуля.

Взимку при температурі повітря 0°C світло можуть не вимикати по 8-10 годин. Якщо температура буде опускатися нижче нуля, то дефіцит буде більшим. Про це в ефірі День.LIVE заявив народний депутат, голова парламентського підкомітету з питань енергозбереження Сергій Нагорняк, передає УНН.

На мою думку, я давав раніше ці прогнози, все буде залежати від того, яка буде зима, які температурні режими будуть і буде залежати, що ми встигнемо до зими відновити, що збудувати з нового. І чи будуть нові обстріли, чи не будуть. Я вважаю, що у нас уже буде десь 8-10 годин (електорики - ред.) на добу при температурі нуль градусів. При температурі, наприклад, мінус 10 градусів, то дефіцит відповідно буде більшим. Це ранкові і вечірні піки, тому що ми будемо більше споживати і буде більше обмеження,

- сказав Нагорняк.

Нагадаємо

Сьогодні, 24 червня, графіки погодинного відключення електроенергії діють усю добу, а ввечері обсяг обмежень буде збільшено.

Павло Башинський

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    В ОП анонсували нові безпекові угоди на цьому тижні

     • 29789 переглядiв

    У Греції через спеку загинули шестеро туристів

     • 16039 переглядiв