vorozhiy-udar-po-krivomu-rogu-3-lyudini-zaginulo-sche-25-poraneni

Ворожий удар по Кривому Рогу: 3 людини загинуло, ще 25 поранені

 • 2882072 переглядiв

КИЇВ. 13 червня. УНН. Внаслідок нічної атаки на Кривий Ріг 3 людини загинуло, ще 25 отримали поранення. Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак, передає УНН.

Цитата

"Трагічна ніч. Удар по Кривому Рогу. Три крилаті ракети збило ПвК "Схід". Але маємо і "прильоти". Пошкоджені цивільні об’єкти.

Понівечена п’ятиповерхівка. Попередньо, загинули троє її мешканців. 25 людей поранені, з них 19 – у лікарні. Під завалами ще є люди", - зазначив він.

Деталі

Сергій Лисак додав, що сталося займання квартир з першого по п’ятий поверхи. Вогонь охопив 700 кв м. Його наразі приборкують рятувальники.

Троє людей постраждали під час обстрілу приватного підприємства. Їх госпіталізували. Ймовірно, під завалами потрощеного складу є люди. Їх шукають рятувальники. Також, побиті 6 легкових машин.

Ще 4 травмованих – на іншій локації. Там горіли будівля та авто, пожежу вже загасили.

Зазначається, що побите і автомобільне підприємство. Зайнялася вантажна техніка, полум’я вже вгамували. Зруйнована господарська споруда. Також пошкодження є у рятувальному підрозділі. Повідомляється, що всюди наразі працюють відповідні служби. Наслідки атаки уточнюються.

Крім того, ворог не полишає у спокої і Нікопольщину - вночі обстріляв з важкої артилерії Покровську та Марганецьку громади. Територію обстежують.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В небі над Україною було знищено 10 з 14 крилатих ракет 

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Ворожий удар по Кривому Рогу: 3 людини загинуло, ще 25 поранені

     • 2882072 переглядiв

    В небі над Україною було знищено 10 з 14 крилатих ракет

     • 886625 переглядiв

    У багатьох областях України оголошена повітряна тривога

     • 1567942 переглядiв

    Всі повітряні цілі над Київщиною були знищені - КМВА

     • 1211303 переглядiв