voroh-vpershe-atakuvav-donechchynu-10-kabamy-vprodovzh-doby-filashkin

Ворог вперше атакував Донеччину 10 КАБами впродовж доби – Філашкін

 • 19156 переглядiв

Російські війська вперше за один день скинули 10 керованих авіабомб на Донецьку область, що призвело до руйнування населених пунктів і людських жертв.

Населені пункти Донеччини постраждали внаслідок російської атаки КАБами, - вперше зс рф застосували 10 керованих авіабомб за добу. Про це передає УНН, із посиланням на голову Донецької облдержадміністрації Вадима Філашкіна в ефірі телемарафону.

Деталі

Згідно з інформацією посадовця, обстановка у Донецькій області наразі дуже складна. Загарбники скинули 10 авіабомб на Донеччину: 3 КАБи по Краматорську, 3 – Костянтинівка, 3 –Торецьк.

Зазначається, що зс рф вперше скинули 10 одиниць КАБів за добу по області. Окремо Філашкін пояснив про застосування росіянами 1,5 тонового снаряду, який зс рф скинули на Олексієво-Дружківку.

Дуже важкі наслідки, біля сотні будинків пошкоджені, 3 зруйновані повністю. Нажаль за добу загинули 3 людини, 14 отримали поранення.

 – наголосив посадовець.

За словами Філашкіна, за минулу добу ворог біля 2300 разів обстрілював Донеччину – як лінію фронту, так і прифронтову територію.

Після обстрілу на місцях знаходиться поліція, ДСНС, комунальні служби.

Нагадаємо

В результаті російського авіаудару по Селидовому в Донецькій області загинув 53-річний чоловік, була поранена 70-річна жінка і загинув 13-річний хлопчик, знайдений під завалами, були пошкоджені 10 будинків і магазин.

Популярні

Новини по темі

76 людей загинули на залізниці із початку року

 • 14834 переглядiв