voroh-obstriliav-siversk-krasnohorivku-ta-chasiv-yar-na-donechchyni-troie-liudei-zahynuly

Ворог обстріляв Сіверськ, Красногорівку та Часів Яр на Донеччині: троє людей загинули

 • 80603 переглядiв

У неділю, 26 травня, російські війська обстріляли Сіверськ, Красногорівку та Часів Яр у Донецькій області, внаслідок чого загинули три людини, ще двоє отримали поранення.

У неділю, 26 травня, російські війська обстріляли Сіверськ, Красногорівку та Часів Яр у Донецькій області. Внаслідок цього загинули троє людей, ще двоє — поранені. Про це повідомили в Донецькій обласній прокуратурі, передає УНН.

Деталі

Зазначається, що 26 травня окупанти обстріляли м. Сіверськ. Внаслідок атаки на подвір’ї будинку загинула 86-річна жінка. Крім того, під приціл російської армії вкотре потрапило м. Часів Яр. Від отриманих травм, несумісних з життям, загинув чоловік 42 років, який перебував на вулиці. Дістала поранення спини 54-річна місцева жителька. Їй надано медичну допомогу. Попередньо, вказані населені пункти ворог обстріляв з артилерії.

Також війська держави-агресора завдали удару по м. Красногорівка. Внаслідок влучання засобів ураження загинув містянин 46 років, а 66-річного чоловіка поранено. Тип зброї, яку окупанти використали проти мирного населення, встановлюється.

За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. ч. 1,  2 ст. 438 КК України).

Доповнення

Часів Яр розташований за 15 кілометрів від захопленого російськими військами Бахмута. З населеного пункту евакуювали всіх дітей. До повномасштабного російського вторгнення в Україну у громаді проживали 13 тисяч жителів.

Сіверськ розташований за тридцять кілометрів від захопленого наприкінці січня 2022 року Соледара.

Троє цивільних загинули, двоє отримали поранення внаслідок російських атак на Донеччину25.05.24, 08:53

Популярні

Новини по темі

Reuters: США братимуть участь у Саміті миру

 • 60781 переглядiв

Окупанти обстріляли Херсонщину: поранений чоловік

 • 38659 переглядiв

У Молдові партії домовилися наближати вступ країни до ЄС

 • 40712 переглядiв

В столиці сталась масова бійка: є затримані

 • 42045 переглядiв