ukenru
vnesennya-morgenshterna-u-chorniy-spisok-rosiyskikh-gastroleriv-reper-poslav-politiku-i-zayaviv-scho-obozhnyuye-ukrayinu

Внесення Моргенштерна у "чорний список" російських гастролерів: репер послав політику і заявив, що обожнює Україну

 • 30169 переглядiв

КИЇВ. 29 квітня. УНН. Російський репер Моргенштерн коментуючи новину про внесення його до переліку осіб, які створюють загрозу національній безпеці України, послав політику і заявив, що обожнює Україну. Про це він написав у Instagram в stories, передає УНН.

Цитата

"Україна я вас обожнюю!!! Завжди і всюди про це говорив і буду говорити! Самі скажені фанати і найсексуальніші с*чки !!! Сподіваюся важливі дядьки в піджаках одумаються і ми з вами роз*бемо стадіон! На*уй політику. Ми брати", - написав Моргенштерн.

Що сталося

29 квітня російського виконавця Моргенштерна (Алішера Валєєва) внесли до переліку осіб, які створюють загрозу національній безпеці України.

Раніше Моргенштерн планував влаштувати гастролі по території України - на 3 червня в Києві, 4 червня - в Харкові і 6 червня - в Запоріжжі. Вартість квитків на концерт доходила до 4,5 тис. гривень.

Крім того, Моргенштерн заявляв, що йому страшно їхати в Україну.

До речі

У СБУ доволі своєрідно вирішили потролити російського репера. Повідомлення у Тelegram-каналі про те, що концертів Моргенштерна (Алішера Валєєва) в Україні не буде спецслужба супроводила тегом "#нехайщастить".

Тег #нехайщастіть став популярним на тлі його довільного перекладу на російську мову щодо заборони російським артистам гастролювати в Україні. Ще в 2017 році, коли ввели "чорний список" артистів, СБУ в Twitter використовувала його щодо співачки Лоліти, якій тоді заборонили в'їзд в Україну через незаконний візит до окупованого Крим.

Українські Національні Новини

Суспільство