ukenru
viyskoviy-vertolit-ssha-vpav-na-palubu-avianostsya-ye-postrazhdali

Військовий вертоліт США впав на палубу авіаносця: є постраждалі

 • 9368 переглядiв

КИЇВ. 19 жовтня. УНН. Вертоліт ВМС США у п'ятницю впав на палубу авіаносця Ronald Reagan, який здійснює штатні операції у Філіппінському морі. Про це повідомило командування Сьомого флоту США, передає УНН.

"Гелікоптер військово-морського флоту США MH-60 Seahawk, що належить повітряному крилу палубної авіації 5, зазнав аварії на льотному майданчику авіаносця USS Ronald Reagan (CVN 76) незабаром після зльоту приблизно о 9:00 ранку 19 жовтня", - йдеться в повідомленні.

У командуванні зазначили, що причини аварії наразі розслідуються.

Зазначається, що потерпілі знаходяться в стабільному стані під доглядом медичного персоналу авіаносця. Хоча декілька потерпілих були евакуйовані на берег, життю жодного з них немає загрози.

Під час аварії авіаносна ударна група ВМС здійснювала рутинну операцію в Філіппінському морі. Ronald Reagan залишається здатним продовжувати роботу і польоти можуть бути відновлені, йдеться в повідомленні.

Як повідомляв УНН, навчальний літак Л-39 Міноборони РФ впав у воду близько Довжанської коси в Азовському морі.

18 вересня російський військовий літак Іл-20 був збитий над Середземним морем системою ППО Сирії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Авіакатастрофа Су-27 у Вінницькій області: що відомо і як просувається розслідування

Нагадаємо, навчально-тренувальний літак ВПС Саудівської Аравії зазнав у понеділок катастрофу на північному заході королівства.

Раніше, невеликий приватний літак з трьома пасажирами на борту впав в Атлантичний океан біля острова Лонг-Айленд на півдні штату Нью-Йорк.

Українські Національні Новини

Новини Світу