vid-udariv-voroga-protyagom-dobi-postrazhdali-ponad-30-naselenikh-punktiv

Від ударів ворога протягом доби постраждали понад 30 населених пунктів

 • 202848 переглядiв

Деталі

Протягом минулої доби противник завдав 11 ракетних та 22 авіаційних удари, здійснив понад 35 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. Від цього постраждали райони понад 30 населених пунктів Донецької, Луганської, Дніпропетровської, Запорізької, Миколаївської, Сумської та Херсонської областей.

«Противник намагається утримати тимчасово захоплені території, зосереджує зусилля на стримуванні дій Сил оборони на окремих напрямках. Веде наступальні дії на Бахмутському та Авдіївському напрямках.

За минулу добу підрозділи Сил оборони України відбили атаки окупантів в районах населених пунктів Новоселівське і Макіївка Луганської області та Соледар, Кліщіївка, Майорськ, Яковлівка, Андріївка, Білогорівка, Веселе, Невельське, Первомайське і Новомихайлівка Донецької області», - йдеться у зведенні.

Також у Генштабі повідомили, що ворог проводить обстріли підрозділів Сил оборони вздовж лінії зіткнення, здійснює фортифікаційне обладнання рубежів на окремих напрямках та веде повітряну розвідку. Продовжує завдавати ударів по критичній інфраструктурі та помешканнях цивільного населення, порушуючи норми Міжнародного гуманітарного права, закони та звичаї ведення війни.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    США та Японія розпочали масштабні військові навчання

     • 212049 переглядiв

    "Укрзалізниця" призначила евакуаційний потяг на 10 листопада

     • 246470 переглядiв