veteran-oleksandr-teren-budko-stane-novym-kholostiakom

Ветеран Олександр "Терен" Будько стане новим "Холостяком"

 • 105150 переглядiв

Український ветеран війни з позивним "Терен", який втратив на війні обидві ноги, стане новим Холостяком на телеканалі СТБ в Україні, і вже зараз триває кастинг на шоу, яке вийде в ефір восени.

Офіційні сторінки телеканалу СТБ оголосили, що новим головним героєм шоу "Холостяк" став Олександр Будько, український ветеран з позивним "Терен", який втратив обидві ноги на війні. Кастинг уже розпочато, пише УНН.

"Два роки ми отримували запитання, чи повернеться на СТБ Холостяк. І чесно відповідали, що це станеться тоді, коли у нас буде справжній герой нашого часу. Адже головний Холостяк країни - це не просто успішний чоловік, готовий будувати стосунки. Це завжди той, кого українські жінки готові назвати ідеальним для себе. Сьогодні ідеальний чоловік в очах українок - це захисник, поруч з яким почуваєшся у безпеці" - повідомили на сайті телеканалу. 

Сам ж Олександр зазначає, що не шукає "ідеал", бо його більше цікавлять прогресивні дівчата.

"Я не шукаю ідеал. Я шукаю ту, чиїм внутрішнім світом буду захоплюватись. Мене цікавлять розумні прогресивні дівчата, з якими можна легко спілкуватися на будь-які теми. Які щиро реагують на жарти, тому що я багато жартую й інколи досить нетипово. Мені дуже відгукується, коли дівчина прагне змін в собі та в суспільстві. І мені важливо, щоб вона була україномовна, підтримувала всі ідеї єдиної, соборної, міцної України без ніяких сумнівів. Щоб це була людина з високою повагою до ветеранів, якій не байдужі теми безбар'єрності та інклюзивності простору", - каже Терен.

СТБ вже розпочали кастинг, а саме шоу має вийти осінню.

Додатково

Олександр Будько, ветеран війни, автор книги "Історія впертого чоловіка" і ведучий YouTube-проєкту "Відвал ніг", який транслює тему інклюзивності. Він також є призером "Ігор Нескорених", учасником балетного перформансу в США, фільму Сари Джесіки Паркер, а також стендапером-початківцем і фотомоделлю. 24 лютого 2022 року Олександр добровольцем пішов на фронт і очолив взвод у 49-му окремому стрілецькому батальйоні "Карпатська Січ". Під час контрнаступу під Харковом він втратив ноги.

Нещодавно "Терен" заявив, що готовий взяти участь у наступному сезону романтичного реаліті Холостяк на СТБ як головний герой.

Призер Ігор Нескорених зізнався, що чекає запрошення на популярну романтичну ТБ-програму. Адже так проєкт отримав би вагому соціальну складову.

Нагадаємо

Україна створює нову систему соціальної політики, орієнтовану на надання послуг та підтримки у складних життєвих ситуаціях, зі стимулами для повернення людей до економічної активності, на основі таких принципів, як діджиталізація, адресність, універсальність, справедливість та безбар'єрний доступ.

Популярні

Новини по темі

Ветеран Олександр "Терен" Будько стане новим "Холостяком"

 • 105150 переглядiв

УНН шукає редакторів та журналістів

 • 15933 переглядiв