v-yes-povidomili-pro-novi-sanktsiyi-proti-rosiyi

В ЄС повідомили про нові санкції проти росії

 • 98628 переглядiв

КИЇВ. 3 квітня. УНН. Канцлер Німеччини Олаф Шольц повідомив, що найближчими днями ЄС ухвалить нові санкції проти росії, наслідки яких відчують на собі путін та його прихильники. Про це повідомляє УНН з посиланням на DW.

Деталі

Канцлер Німеччини Олаф Шольц заявив, що Захід запровадить нові санкції проти росії в найближчі кілька днів. Він також підкреслив, що Захід продовжить постачати Україні зброю, щоб вона могла протистояти російським військам.

Новий санкційний пакет передбачає введення жорсткіших санкцій на тлі нових доказів звірських розправ російських солдат з мирними жителями міст, які були визволені військами ЗСУ.

Цитата

"Президент росії володимир путін і його прибічники відчують наслідкисвоїх дій. Ми продовжуватимемо надавати Україні зброю, щоб країна могла захиститися від російського вторгнення. У суботу сотні тіл мирних жителів були знайдені в місті Буча через кілька годин після того, як російські солдати вийшли з цього району", - йдеться у заяві Шольца.

Канцлер Німеччини додав, що міністерство оборони росії заперечило вбивство мирних жителів, заявивши, що фотографії та відео трупів, розкиданих по вулицях, є "ще однією продукцією київського режиму для західних ЗМІ".

"За час, коли цей населений пункт перебував під контролем російських збройних сил, жоден місцевий житель не постраждав від насильницьких дій", – йдеться у повідомленні міністерства росії.

Нагадаємо

Генсек ООН закликав почати незалежне розслідування щодо вбитих у Бучі мирних жителів.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Голова Пентагону розповів про стратегічну помилку Путіна

     • 106433 переглядiв

    Байден не вважає дії Ізраїлю в секторі Газа геноцидом

     • 102679 переглядiв

    В Харкові пролунали вибухи

     • 100547 переглядiв

    Новини по темі

    В ЄС повідомили про нові санкції проти росії

     • 98628 переглядiв

    Зеленський запросив Меркель і Саркозі відвідати Бучу

     • 143292 переглядiв