v-ukrayini-pochali-robiti-bilshe-sirokopchenikh-kovbas

В Україні почали робити більше сирокопчених ковбас

 • 11160 переглядiв

Так, торік вироблено 23 тисячі 830 тонн таких ковбас.

Виробництво напівкопчених ковбас у минулому році проти 2017-го скоротилося на 2,1% - до 40 тисяч 474 тонн.

Ковбасних варених виробів, сосисок і сардельок в Україні торік також почали робити дещо менше - на 0,2%. Загалом їх за рік було вироблено 164 тисячі 889 тонн.

Дані наведено у натуральному вираженні, без урахування тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим, міста Севастополя та частини тимчасово окупованих територій у Донецькій та Луганській областях.

Нагадаємо, в Україні подорожчала горілка, хліб та ковбаси.

Українські Національні Новини

Економіка

    Популярні

    Новини по темі

    В Україні почали робити більше сирокопчених ковбас

     • 11160 переглядiв

    В Україні створять нову систему моніторингу повітря

     • 10752 переглядiв

    У Києві три "клофелінщиці" пограбували чоловіка

     • 20198 переглядiв

    Єврокомісія перевірить українську курятину

     • 7726 переглядiв